Your image is your brand

Łukasz Garlicki

aktor
1977
agent
Jarek Skotnicki
+48 691 555 444
jarek@agencjaroleplay.pl

informacje

Przedział wiekowy ról: 42-52

Wykształcenie: Akademia Teatralna w Warszawie

Wzrost: 180 cm

Oczy: niebieski

Języki: angielski, francuski (komunikatywny), niemiecki (komunikatywny), szwedzki (komunikatywny), czeski (komunikatywny), łaciński (podstawowy), rosyjski (podstawowy)

Umiejętności: gra na instrumentach (gitara, gitara klasyczna, fortepian, gongi, perkusjonalia), sporty (piłka nożna, koszykówka, siatkówka, pływanie, snowboard, łyżwy, narty, hokej, deskorolka, rolki, rower, joga, szermierka), taniec, śpiew, malarstwo/rysunek.

filmografia

2023 – DOM LALKI (Film fabularny-krótkometrażowy) - Przemek

2023 – M JAK MIŁOŚĆ (Serial fabularny) – Artur Nowakowski

2023 – PATI (Serial fabularny) – policjant

2022 – MATKA (Serial fabularny) – Jan Korkosz

2022 – MECENAS PORADA (Serial fabularny) – Adrian Pliszka  SUPER SZEWC (13)

2022 - PEWNEGO RAZU NA KRAJOWEJ JEDYNCE (Serial fabularny) – Emil

2022 - WARSZAWIANKA (Serial fabularny) – aktor Buc

2022 - WIELKA WODA (Serial fabularny) – Kulesza, mieszkaniec Kętów

2022 - ZOŁZA - doktor Michał Majerski

2021 - ROJST'97 - Warecki

2020-2022 - BRZYDULA - Sebastian Olszański

zobacz pełną filmografię

biogram

video
zobacz aktora również